• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
4-favorites_filled
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

IGOR LJEVAK

Hobbit land

Trycks på ett matt åldersbeständigt syrafritt papper från Hahnemühle FineArt. Pappret tillsammans med vår tryckprocess ger en lång livslängd & högsta möjliga tryckkvalitet.

Ram ingår ej, klicka här för att köpa en matchande ram.

 
699 kr
{{ price }}

PRODUKTINFORMATION 
Alla prints vi erbjuder, printas on-demand speciellt för dig. Inget ligger på ett lager och skapas utan anledning. Miljö och hållbarhet är oerhört viktigt för oss. Därför producerar endast vi endast on-demand, det vill säga efter varje unik beställning. 
Kontakta oss så fort som möjligt om du vill ångra en order. Vi vill göra dig uppmärksam på att allt alltid är specialtillverkat efter exakt det du har beställt och därför inte omfattas av ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp då de trycks på beställning. 
  
POSTERS 

Matt poster 
Produceras med en högkvalitetsprinter på matt 180 gsm papper. Ytan och bläcket är behagligt matt och pappret är miljöcertifierat (FSC). 

FineArt poster 
Produceras med en högkvalitetsprinter med en extra stor färgrymd som ger alla färger det lilla extra. Vår tryckprocess är utformad för kvalitativ produktion, vilket garanterar en poster med hög detalj- & färgåtergivning samt en lång livslängd, minst 30 år. 
Pappret är från den välrenommerade papperstillverkaren Hahnemühle och är 200 gsm. Pappret är matt, varmvitt, grovt, miljöcertifierat och andas lyx.  

Metallposters 
Metalltavlan är 3mm tjock, ytan består av metall, mellanskiktet är ett skumskiktsmaterial vilket ger många fördelar, främst blir tavlan lätt och enkel att hänga på väggen. Färgen trycks direkt på metallytan. Trycket är semimatt, vattenfast och speglar sig inte. På alla vita partier skapas ett fint metalliskt skimmer när ljuset faller på. 
Plåttavlan levereras inklusive en upphängningsanordning på baksidan, skruv och plugg medföljer. Upphängningen syns inte framifrån och ger en känsla att sväva från väggen då det blir en distans om 8mm. 

Plexiglastavla 
Produceras med en högkvalitetsprinter på 5mm plexiglas som har en högblank finish, ger klara färger och ger fantastiskt djup. Tavlan levereras med en dold upphängningsskena så du enkelt kan hänga tavlan på väggen.  
Trycket sker på baksidan, därav får trycket i tavlan ett extra skydd. 

Metallposter - borstad silveryta, borstad mässing/guldyta, borstad koppar/roséguld-yta 
Silver, mässing samt kopparytan har en borstad robust yta, som trycks med ett UV-beständigt bläck. Ytan är matt och reflektfri. Färgerna är mättade och på alla ljusa partier i bilden skimrar metallfärgen extra bra. Detta material gör sig otroligt bra på foton och kreationer i gråskala, då allt som är vitt i ursprungsbilden istället återges i plåtytans färg.  

Tema Natur
Färg Blå
Format Stående