• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
icons 0
icons
icons

 

UNIKA MATERIAL - HANTVERK & KVALITET

Vi erbjuder mer än bara papperstryck, bland annat tryck på plexiglas och metall. Eftersom detta är nytt för dom flesta, följer här nedan bilder och information, för att visualisera detta hantverk som du kan välja bli ditt konstverk.

Exempelbild

METALLTAVLA

Metalltavlans yta är vit och högblank. Vi trycker direkt på metallen med en högkvalitetsprinter. Om motivet har vita partier skapas ett skimmer på allt som är vitt i bilden, eftersom det är metallens finish.

Våra metalltavlor finns i andra färger än just vit högblank, inom kort lanserar vi metalltavlor i mässing, koppar och silver. Stay tuned.

 

 

 

Metalltavlans material är en sandwichskiva som är 3mm tjockt och består av två ytterskikt av aluminium med en svart kärna som endast syns från sidan. Metalltavlans konstruktion ger ett material som är lätt och styvt med en fantastisk lackad yta som skapar ett exklusivt skimmer. Materialet är 100% rostfritt och UV-resistent. 

 

Tavlan levereras med en upphängningsanordning, som du enkelt använder för att hänga din konst direkt på väggen. Tavlan hänger med en distans om 8mm, som ger ett elegant intryck. Du behöver endast en upphängningspunkt (två för det största formatet 140x100cm), plastkuddarna i nederkant ser till att din bild hänger parallellt med väggen. 

Exempelbild

PLEXIGLASTAVLA

Plexiglastavlan består av är ett transparant glas av akryl. Plexiglasskivorna är glasklara, genomskinliga och har en hög ytglans. De har hög motståndskraft av sol, väder och vind, håller således i massor med år. 
Trycket sker med en högkvalitetsprinter spegelvänt på baksidan, när du tittar på tavlan så ser du motivet igenom glaset, som ger ett fantastiskt djup och klara färger tack vare det gedigna 5mm tjocka plexiglaset. 

 

Plexiglas är dessutom mer slagtåligt än vanligt glas vilket underlättar frakten till dig och hanteringen hemma hos dig.

 

Tavlan levereras med en dold upphängningsskena som är 13mm djup. Du hänger enkelt upp din plexiglaskonst direkt på väggen. Skenan hängs på en eller två enkla skruvar (beroende på storlek och vad ni har för typ av vägg). Upphängningen syns inte framifrån eller från sidan, distansen om 13 mm ger en svävande effekt som ger ett elegant intryck på väggen. Exakt samma upphängningsmetod används på erkända gallerier och konsthandlare.