• Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
  • Miljöcertifierad produktion
icons
icons
icons 0
icons icons
4-favorites_filled
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

MATTIAS HARGIN

Mystic forest 3

Trycks på ett matt åldersbeständigt syrafritt papper från Hahnemühle FineArt. Pappret tillsammans med vår tryckprocess ger en lång livslängd & högsta möjliga tryckkvalitet.

Ram ingår ej, klicka här för att köpa en matchande ram.

 
899 kr
{{ price }}

PRODUKTINFORMATION 
Alla prints vi erbjuder, printas on-demand speciellt för dig. Inget ligger på ett lager och skapas utan anledning. Miljö och hållbarhet är oerhört viktigt för oss. Därför producerar endast vi endast on-demand, det vill säga efter varje unik beställning. 
Kontakta oss så fort som möjligt om du vill ångra en order. Vi vill göra dig uppmärksam på att allt alltid är specialtillverkat efter exakt det du har beställt och därför inte omfattas av ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp då de trycks på beställning. 
  
POSTERS 

Matt poster 
Produceras med en högkvalitetsprinter på matt 180 gsm papper. Ytan och bläcket är behagligt matt och pappret är miljöcertifierat (FSC). 

FineArt poster 
Produceras med en högkvalitetsprinter med en extra stor färgrymd som ger alla färger det lilla extra. Vår tryckprocess är utformad för kvalitativ produktion, garanterar en poster med hög detalj- & färgåtergivning samt en lång livslängd. 
Pappret är från den ökända papperstillverkaren Hahnemühle och är 200 gsm. Pappret är matt, grövre, miljöcertifierat och andas lyx.