• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
icons 0
icons
icons
Exempelbild

Passion för grafisk produktion

Vår stora passion är skapa väggkonst på såväl standard som unika material. Vi är ett gäng kreativa själar som kommer från grafiska tryckbranschen. Vi älskar tryck. Vi vill att fler ska få möjlighet att ta del av vår passion.

 

Alla verk är unika då vi har ett selekterat urval som vi erbjuder tack vare ett nära samarbete med våra icons. Vi kan trycka på det mesta, förutom pappersposters i olika papperskvaliteter även metallposters, plexiglasposters, koppar – och mässingsposters. Listan på material kan göras ännu längre. Vi slutar aldrig utvärdera och forska i nya material. Våra verk som trycks på unika material som borstad silver, koppar och mässingsmetallposters, är noga utvalda av oss. Vi utvärderar det bästa tänkbara alternativet och tryckmetoden som passar för originalverket. Därför återfinns vissa verk endast på ett materialval, för vi med vår spetskompetens bedömt att det är det bästa sättet att trycka på. Tack vare vår gedigna erfarenhet av den grafiska branschen och för att vi älskar det vi gör, så säkerställer vi att tryckprocessen sker på det mest hållbara och högkvalitativa sätt som är möjlig.

Exempelbild

Miljötänk

Att miljön är viktig för oss, är en självklarhet, vi ser det som en hygienfaktor att ha ett aktiv och ständigt pågående miljö - och hållbarhetsarbete. Vårt tryckeri är både ISO 14001 och 9001-certifierad. Vi tänker på allt vi kan, bl a hur hanteringen kan bli så minimalt resursslösande som möjligt, utnyttjande av material till max – så spillmaterialet blir minimalt. En annan del i vår viktiga miljövision är att vi aldrig låter några verk ligga och damma på ett lager, för att riskera att behöva kasseras. Vi trycker alla våra prints on-demand, vilket betyder att när du lägger en beställning, printas din poster ut unikt för dig, paketeras och skickas iväg med någon av våra speditörspartners, som vi i sin tur också ställer krav på. Vi har automatiserade och effektiva tryckprocesser för att produktionstiden ska gå så snabbt som möjligt, utan att tulla på kvaliteten eller hållbarheten. Vi utför alltid en noggrann kvalitetskontroll innan trycket lämnar oss. Vårt löfte till dig, är att alltid trycka på det mest hållbara och högkvalitativa sätt som är möjligt.