• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
4-favorites_filled
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

CAROLINE TAMM

På andra sidan

LIMITED EDITION - reproducerad konst av högsta kvalitet
Begränsad upplaga om 50 exemplar.

Du väljer storlek & material; konstpapper, plexiglastavla eller metalltavla.

 
2 499 kr
{{ price }}

PRODUKTINFORMATION 

LIMITED EDITION 
Dem verk du kan köpa i begränsad upplaga, Limited Edition, är våra mest exklusiva prints, från utvalda konstnärer, kreatörer och fotografer. Ditt verk blir unikt numrerat för dig. 
Material och tryckframställningen är framtagen för att kunna reproducera originalverket med högsta kvalitet och längsta möjliga livslängd. 

Du får alltid ett äkthetsbevis som är signerat och numrerat, tillhörande ditt reproducerade unika konstverk. 
Vi vill att du väljer en storlek där konsten passar som bäst i ditt hem. 
Vi har noggrant valt ut tre exklusiva materialval du kan välja mellan: 

KONSTPAPPER 
Trycket sker på ett matt varmvitt akvarellpapper som är syrafritt och har en åldersgaranti på över 100 år. Konstpappret tillsammans med vår tryckprocess har den högsta åldersbeständighet som är möjlig, med en tryckkvalitet som är av högsta klass. Motivet säljs med en passepartout (vit kant) samt med originalskaparens signatur. 

PLEXIGLASTAVLA 
Vi trycker med högsta möjliga kvalitet på en 5mm premium plexiglasskiva som har en högblank finish, trycket får fantastiskt klara färger och ett enastående djup. Tavlan levereras med en dold upphängningsskena så du enkelt kan hänga din konst direkt på väggen. Tavlan hänger med en distans från väggen om 13mm, som ger ett elegant intryck.  

METALLTAVLA 
Vi trycker med högsta möjliga kvalitet på en 3mm vit blank premiummetall. Tavlan levereras med en dold upphängningsskena så du enkelt kan hänga din konst direkt på väggen. Tavlan hänger med en distans från väggen om 13mm, som ger ett elegant intryck. 


Alla prints vi erbjuder, printas on-demand speciellt för dig. Inget ligger på ett lager och skapas utan anledning. Miljö och hållbarhet är oerhört viktigt för oss. Därför producerar endast vi endast on-demand, det vill säga efter varje unik beställning. 
Kontakta oss så fort som möjligt om du vill ångra en order. Vi vill göra dig uppmärksam på att allt alltid är specialtillverkat efter exakt det du har beställt.