• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons

Ramar


Tavelramar och fotoramar online

Rätt ramar såsom tavelramar och fotoramar gör verkligen skillnad i hemmet. Små detaljer kan trots allt ha stor påverkan på känslan som olika rum kan ge. Hos Printby kan du hitta allt från mindre ramar som passar perfekt som fotoram eller tillbehör till större ramar för exempelvis stora rum. Välj och vraka bland olika mått såsom 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm och 50x70 cm. Självklart hittar du även olika sorters material hos oss.


Det är inte alltid lätt att hitta rätt ram för en viss poster eller tavla. Att få till ramar som speglar den personliga stilen av inredningen som man är ute efter kan ta tid och en del möblering. Vill man exempelvis ha ett rum med en mer minimalistisk ensidig stil eller kanske mer fängslande färger och motiv? Oavsett vilken känsla du som kund vill förmedla i ditt hem känner vi oss trygga på Printby med att du kommer hitta rätt ramar för ditt hem. 


Färger och materialet på tavelramar och fotoramar är också en viktig aspekt att beakta. Är det en bild som förmedlar ett naturligt budskap kan till exempel ramar gjort på trä i ljus trä vara ett bra alternativ. Samma sak gäller exempel mörk trä om bilden, postern eller tavlan har lite mörkare jordnära toner. Det finns samtidigt flera olika sätt att samspela naturkänslan och mängder med olika kombinationer. Naturmaterial är emellertid ett enkelt sätt att ge en enkel och avslappnad känsla i hemmet. Fördelen av trä är också att det är enkelt att kombinera med genom exempelvis möbler med inslag av trä eller andra tillbehör såsom dekorationer eller prydnader. 


Är tavlan, postern eller bilden i fråga av mer abstrakt konst eller endast bestående av mer djärva färger kan ramar i svart eller vitt vara ett perfekt komplement istället för ramar av ljus eller mörk trä. På så sätt kan du enkelt spegla konstverkets självstående färger och uttryck utan att ramen tar bort blicken eller ändrar den övergripande känslan. 


Utöver simplistiska och eleganta val såsom vita och svarta ramar, samt naturfärgade träramar i ljus eller mörk trä finns det även ramar som förmedlar en lyxig känsla till en poster, tavla, foto eller bild. Messing eller silverfärgade ramar kan vara ett perfekt val för konst som har en central del i ditt hem. På så sätt kan du enkelt ge mer symbolik utan att ta ifrån något från väggkonsten. 


Vi på Printby är stolta att kunna erbjuda mängder med olika ramar online. Vi ser även fram att hjälpa våra kunder till att göra hemmet extra personligt med mer skräddarsydd väggkonst. Självklart kan du räkna med att allt i vårt online sortiment av posters, affischer och tavlor är gjorda med hög kvalité och hänsyn. Har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till vår kundtjänst!