• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
icons 0
icons
icons

FRAMGÅNGSPODDEN

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler

Alexander Pärleros

är en öppensinnad entreprenör, influenser, föreläsare och grundare av Framgångspodden som är Nordens största intervjupodd med över 2,5 miljoner lyssningar per månad! Hans framgångsresa började med en problematisk uppväxt i Stockholmsförorten
Haninge, vilket formade honom till en driven, orädd och ödmjuk människa. Som 20-åring började han arbeta som säljare och efter bara några år blev han utnämnd till den bästa mediasäljaren av Bonniers Awards. Han hade då en lön kring 200 000 kr i månaden som 22-åring. Efter sju år som säljare valde han att lämna det trygga välbetalda jobbet för att följa sin stora passion om att bli entreprenör. Han har genom åren startat och sålt flera bolag och är numera även författare till den bästsäljande Framgångsboken.

Posters och tavlor från Framgångspodden


Om du eller dina nära och kära inspireras av Alexander Pärleros eller Framgångspodden kan du glädjas av att Printby har det perfekta konstverket för dig. Hos oss hittar du inte bara fantastiska posters från Alexander Pärleros och Framgångspodden, utan även tavlor för olika behov och inredningsstilar. Det ska inte vara svårt att göra hemmet lite extra personligt med en poster eller tavla som speglar din smak av podcasts, ikoner eller samtalsämnen. Inspirera dig själv eller nära och kära redan idag med vackra posters och tavlor online från Printby. Våra posters, affischer och tavlor fungerar även som en perfekt gåva för den vännen som inte kan få nog av Pärleros. 


I vårt online sortiment av posters, affischer och tavlor från Framgångspodden hittar du även mängder med olika material för att göra konstverken extra personliga. Välj och vraka mellan posters med premiumkänsla och ramverk till en normal poster som passar med det mesta. För dig som vill lyxa till det går det såklart att göra med aluminiumplåt, mässingplåt eller vit plåt! Du hittar självklart även mängder med olika mått såsom 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 och 70x100. Det ska inte vara svårt att göra hemmet mer personligt och anpassat efter din inredningsstil!