• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
icons 0
icons
icons

MATTIAS HARGIN

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler

Inred ditt hem med lite slalom och skidåkning

Slalom är som många en tävlingsgren inom skidsport bestående av skidåkning alternativt snowboarding som sker mellan stolpar eller grindar. Dessa är placerade kring mindre nedförsbackar till jätte- eller även superjätteslalom. Men vart kommer egentligen ordet slalom ifrån? Den korta förklaringen är att slalom kommer från en norsk dialekt från Morgedal och Seljord där “sla” betyder sluttande och “låm” betyder spår från skidor. 


Fånga känslan av idrott och vinter med några posters, prints och tavlor av Mattias Hargin med inspiration från slalom och fantastiska vyer. Dessa väggkonst är inte bara en konversationsstartare utan även ett sätt för dig att göra ditt hem lite mer personligt. Våra posters, prints och tavlor av Mattias Hargin fungerar även som utmärka gåvor till de största entusiasterna av vintersporter. 

 

Eleganta posters och tavlor rör alla rum

 

Hos Printby hittar du ett stort utbud av posters och tavlor online. Du hittar inte bara fantastiska verk från fotografer och kreatörer utan även kända ikoner. Det ska inte vara svårt att hitta det där perfekta verket du letar efter för att göra ditt hem till en riktig inspiration. Just därför har vi valt att erbjuda bland annat posters och tavlor på nätet av bland annat skidåkaren Mattias Hargin med alla möjliga kombinationer för att göra just din väggkonst extra skräddarsydd för ditt hem. Du hittar bland annat plexitavlor och plåttavlor såväl som olika format och storlekar för att det ska passa extra fint i ditt hem. Det har aldrig varit lättare att dela ditt intresse för slalom med gäster och familj. 


Vi på Printby är ett e-handelsföretag som brinner och inspireras av grafisk produktion. Vi strävar självklart efter att skapa kvalitativa prints i olika material för att konsten ska göra skillnad för dig. Hos oss hittar du även posters och tavlor skapade för både horisontell såväl som vertikal upphängning. Det ska trots allt vara lätt att kunna följa din personliga inredningsstil. Har du några frågor eller funderingar kan du självklart kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!