• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons

POSTERHÄNGARE


Posterhängare är inte bara ett trendigt och enkelt alternativ till att sätta upp posters, prints och affischer. Posterhängare fungerar även som en inredningsdetalj och kan användas för att samspela med massor av konstverk. Du kan alltså använda posterhängare som en extra detalj för bilder, foton eller posters som kanske behöver något ytterligare. Samma sak gäller om du vill göra hemmet mer personligt. Utan större besvär kan du lyfta upp dina favorita posters eller prints med posterhängare på ett sätt som sticker ut och fångar uppmärksamhet. 

 

Olika typer av posterhängare

Vi på Printby förstår att alla har sin egna personliga inredningsstil. Just därför ser vi till att försöka erbjuda så många olika varianter av inredningstillbehör och material. Oavsett om det är till en färgad eller svartvit poster eller print finns det en posterhängare som passar utmärkt. Det gäller bara att tänka ut vilken stil man är ute efter att förmedla. Glöm inte att det även går att använda olika posterhängare på samma vägg. Våga vara kreativ och experimentera! 


Är du ute efter posterhängare i trä? Det hittar du också i vårt utbud online. Med våra posterhållare och posterhängare så får du valet att välja det som passar just din personliga inredningsstil bäst. Är du ute efter en klassisk eller naturlig inredning? Då kan exempelvis posterhängare gjort av trä i ek vara ett utmärkt val. Genom att använda posterhängare av ek kan du enkelt spegla andra typer av möbler och inredningsdetaljer i hemmet, oavsett om det är en stol, hylla eller bord i trä. Samma sak gäller även den typ av golvmaterial du har i just det rummet du inreder! 


Om du är ute efter en mer trendig eller modern stil kan exempelvis svarta eller vita posterhängare vara ett utmärkt val som bidrar till en mer homogen eller minimalistisk känsla. Oavsett vad för typ av posterhängare du väljer blir hemmet mer unikt utan att behöva kosta massor. Det viktigaste är trots allt att du är nöjd med det valda konstverket. Därefter kommer valet om vilken ram eller posterhängare som skall användas.

 

Ett snyggt sätt att hänga upp posters och konstverk

Oavsett hur du vill inreda ditt hem ger posterhängare en ytterligare möjlighet till att hänga upp snygga posters, motiv och konstverk. Välj och vraka bland trendiga posterhängare i ek och svarta band, eller mer minimalistiska posterhängare i endast vitt eller svart. Upphängning av posters och tavlor är en allt växande trend som ger dig möjlighet att göra en mer personlig twist på rumsinredningar. Har du några frågor eller funderingar på hur du hänger upp konstverk eller vad för typ av posterhängare som kan passa för just din typ av konstverk är det bara att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!