• Miljöcertifierad produktion
  • Fri frakt över 299kr
  • Leverans inom 1-4 dagar
icons
icons
icons 0
icons icons
icons 0
icons
icons

TRÄRAMAR

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler

Ekramar - träramar i ek


Ekramar är en av de populäraste valen av träramar. Samtidigt som det finns olika val av trä som det går att använda är det viktigaste att ramen obehindrat speglar den känsla eller budskap som din väggkonst förmedlar. Vi erbjuder ekramar som stilrent och enkelt passar för inramningen av olika posters, affischer och tavlor. 


Har du en naturlig poster eller tavla? Då kan exempelvis en ekram i ljust trä vara ett utmärkt val för att komplettera din väggkonst. Ek är trots allt ett starkt lövträd som enkelt utstrålar en naturlig värme i hemmet. Genom att använda ekramar i ditt hem förstärker du inte bara känslan av din naturkonst, utan enkelt även kan samspela med andra inredningstillbehör i hemmet. Ett populärt sätt att inreda med ljusa eller bruna träramar av ek är att använda sig av möbler av samma nyans. På så sätt kan du ge ditt rum en genomgående inrednings känsla med sann värme och naturkänsla. 

 

Varför träramar i ek?


Ek, som även kallas för skogsek eller vanlig ek, är ett kraftigt lövträd som kan bli åtminstone tusen år gammal. Ek är inte bara lättillgängligt runt om i världen utan även extremt hårt och tåligt. Just därför har ek cementerat rollen som ett starkt träslag med hög täthet vilket även gör det motståndskraftigt mot bland annat insekter! 


Att träramar i ek är tåligt är inte den enda anledningen till varför ek används till ramar och möbler. Träramar gjort på ek ger även en obehindrad naturkänsla som lätt samspelar med andra möbler i hemmet gjort på ek. Utöver det har ek olika sorters densiteter och trämönster vilket ofta ger träramar gjort på ek en unik visuell profil. Vid köp av en träram i ek gör du alltså ett hållbart val av inredning som inte bara åldras fint med tiden, utan även bidrar till ett mer naturlig och varm hemkänsla. 

 

Träramar från Printby


Vi på Printby är stolta att kunna erbjuda mängder med olika träramar online. Träramar är inte bara ett utmärkt hållbart alternativ till ramar för posters eller tavlor, utan även ett utmärkt sätt att få väggkonst med naturmotiv till att bli extra tjusigt. Ett tips är att matcha träramar med andra möbler i ditt hem för en genomsyrande trädetalj i din inredning. Behöver du inredningsinspiration eller har du några frågor eller funderingar gällande träramar? Tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!